Show simple item record

dc.contributor.authorNguyễn, Thị Bích Ngọcen_US
dc.date.accessioned2013-01-15T10:14:45Z
dc.date.available2013-01-15T10:14:45Z
dc.date.issued2005en_US
dc.identifier.other44370en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/2009
dc.description.abstractNội dung bao gồm: Unit 1: Introduction. Unit 2: Describing jobs & workplace. Unit 3: Reservations. Unit 4: Giving directions. Unit 5: Welcoming the guests. Unit 6: The menu.en_US
dc.format.extent348 tr.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isovien_US
dc.publisherHà Nộien_US
dc.subjectGiáo trình; Tiếng Anh chuyên ngành; Kỹ thuật; Nhà hàngen_US
dc.titleGiáo Trình Tiếng Anh Chuyên Ngành Kỹ Thuật Phục Vụ Nhà Hàngen_US
dc.typeBooken_US
dc.size33KBen_US
dc.department400 - Ngôn ngữen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record