Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6822
Title: | Hướng Dẫn Vệ Sinh An Toàn Thực Phẩm Trong Các Cơ Sở Giáo Dục Mầm Non |
Authors: | Phạm, Thị Mai Chi |
Keywords: | Vệ Sinh An Toàn Thực Phẩm; Cơ Sở Giáo Dục; Giáo Dục Mầm Non |
Issue Date: | 2004 |
Publisher: | Giáo Dục |
Abstract: | Hướng dẫn tổ chức bếp ăn. Hướng dẫn vệ sinh an toàn thực phẩm. |
URI: | https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6822 |
Appears in Collections: | 600 - Công nghệ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
17757.pdf Restricted Access | 2.21 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.