Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6822
Title: Hướng Dẫn Vệ Sinh An Toàn Thực Phẩm Trong Các Cơ Sở Giáo Dục Mầm Non
Authors: Phạm, Thị Mai Chi
Keywords: Vệ Sinh An Toàn Thực Phẩm; Cơ Sở Giáo Dục; Giáo Dục Mầm Non
Issue Date: 2004
Publisher: Giáo Dục
Abstract: Hướng dẫn tổ chức bếp ăn. Hướng dẫn vệ sinh an toàn thực phẩm.
URI: https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6822
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17757.pdf
  Restricted Access
2.21 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.