Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thị Mai Chien_US
dc.date.accessioned2013-01-15T11:24:14Z
dc.date.available2013-01-15T11:24:14Z
dc.date.issued2004en_US
dc.identifier.other17757en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6822-
dc.description.abstractHướng dẫn tổ chức bếp ăn. Hướng dẫn vệ sinh an toàn thực phẩm.en_US
dc.format.extent83 tr.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isovien_US
dc.publisherGiáo Dụcen_US
dc.subjectVệ Sinh An Toàn Thực Phẩm; Cơ Sở Giáo Dục; Giáo Dục Mầm Nonen_US
dc.titleHướng Dẫn Vệ Sinh An Toàn Thực Phẩm Trong Các Cơ Sở Giáo Dục Mầm Nonen_US
dc.typeBooken_US
dc.size43MBen_US
dc.department600 - Công nghệen_US
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17757.pdf
  Restricted Access
2.21 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.