Show simple item record

dc.contributor.advisorĐinh, Thị Mỹ Linhen_US
dc.contributor.authorPhạm, Thị Trangen_US
dc.date.accessioned2020-10-19T09:32:41Z
dc.date.available2020-10-19T09:32:41Z
dc.date.issued2020en_US
dc.identifier.otherHPU2164713en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/33882
dc.description.abstractお節―日本の伝統的な料理に関する研究en_US
dc.format.extent56 p.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoenen_US
dc.publisherĐại học Quản lý và Công nghệ Hải Phòngen_US
dc.subjectNgoại ngữen_US
dc.subjectTiếng Nhậten_US
dc.titleお節―日本の伝統的な料理に関する研究en_US
dc.typeThesisen_US
dc.size2,62 MBen_US
dc.departmentKhoa Ngoại ngữen_US
dc.description.degreeKhóa luậnen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record