Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6904
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Maien_US
dc.date.accessioned2013-01-15T11:24:30Z
dc.date.available2013-01-15T11:24:30Z
dc.date.issued2004en_US
dc.identifier.other19402en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6904-
dc.description.abstractHướng dẫn phương pháp, qui Trình bảo quản các loại rau cao cấp: ngô bao tử, súp lơ xanh, rau cải bao, dưa chuột bao tử.en_US
dc.format.extent43 tr.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isovien_US
dc.publisherNông Nghiệpen_US
dc.subjectKỹ Thuật Bảo Quản Rau; Phương Pháp Bảo Quản Rau; Cách Bảo Quản Rauen_US
dc.titleKỹ Thuật Bảo Quản Một Số Loại Rau Cao Cấpen_US
dc.typeBooken_US
dc.size9MBen_US
dc.department600 - Công nghệen_US
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19402.pdf
  Restricted Access
1.11 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.