Please use this identifier to cite or link to this item:
http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6834
Title: | Bảo Quản, Chế Biến Rau, Trái Cây Và Hoa Mầu |
Authors: | Huỳnh, Thị Dung; Nguyễn, Thị Kim Hoa |
Keywords: | Cách Bảo Quản Nông Sản; Kỹ Thuật Bảo Quản Nông Sản; Bảo Quản Nông Sản |
Issue Date: | 2007 |
Publisher: | Hà Nội |
Abstract: | Cách bảo quản và chế biến các trái cây chuối, cam , chanh, dứa, dưa hấu, đu đủ, lê, me, mận, mít, mơ nhãn, ổi, táo gai, trám, vải, xoài và các loại rau như bắp cải, bầu, bí ngô, cà,...và các cây gia vị như gừng, hành, tỏi, nghệ,... |
URI: | https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6834 |
Appears in Collections: | 600 - Công nghệ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
18009.pdf Restricted Access | 8.32 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.