Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6467
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHiarano,Taizoen_US
dc.date.accessioned2013-01-15T11:23:00Z
dc.date.available2013-01-15T11:23:00Z
dc.date.issued2003en_US
dc.identifier.other12223en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6467-
dc.description.abstractGiới thiệu kỹ thuật bày cam, đu đủ, chuối, dưa hấu, nho, lê, mận, đào, táo, dứa, khế, măng cầu xiêm, dâu tây, chanh, thanh long trên bàn tiệc.en_US
dc.format.extent106 tr.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isovien_US
dc.publisherPhụ Nữen_US
dc.subjectNghệ Thuật Bày Hoa Quả; Hướng Dẫn Bày Hoa Quả; Cách Bày Hoa Quảen_US
dc.titleNghệ Thuật Bày Hoa Quảen_US
dc.typeBooken_US
dc.size421MBen_US
dc.department600 - Công nghệen_US
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12223.pdf
  Restricted Access
9.8 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.