Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTriệu, Thị Chơien_US
dc.date.accessioned2013-01-15T11:20:34Z
dc.date.available2013-01-15T11:20:34Z
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.other7262en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/6030-
dc.description.abstractHướng dẫn kỹ thuật nấu các món súp, đồ nguồi, đồ chua và các loại nước chấm.en_US
dc.format.extent66 tr.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isovien_US
dc.publisherVăn Hóa Thông Tinen_US
dc.subjectKỹ Thuật Nấu Ăn; Hướng dẫn nấu ăn; Nấu ănen_US
dc.titleKỹ Thuật Nấu Ăn Đãi Tiệc: 60 Món Súp, Đồ Nguội, Đồ Chuaen_US
dc.typeBooken_US
dc.size5MBen_US
dc.department600 - Công nghệen_US
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7262.pdf
  Restricted Access
5.71 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.