Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/4874
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Cúcen_US
dc.date.accessioned2013-01-15T11:14:45Z
dc.date.available2013-01-15T11:14:45Z
dc.date.issued2007en_US
dc.identifier.other2681en_US
dc.identifier.urihttps://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/4874-
dc.description.abstractTriệu chứng và kỹ thuật phòng trị.en_US
dc.format.extent76 tr.en_US
dc.format.mimetypeapplication/pdf-
dc.language.isovien_US
dc.publisherĐại Học Cần Thơen_US
dc.subjectBiện Pháp Phòng Trị Sâu Bệnh; Kỹ Thuật Phòng Trị Sâu Bệnh; Phương Pháp Phòng Trị Sâu Bệnhen_US
dc.titleBiện Pháp Phòng Trị Côn Trùng Và Nhện Gây Hại Cây Ăn Trái. Cam, Quýt, Chanh, Bưởi. Phần 1en_US
dc.typeBooken_US
dc.size6MBen_US
dc.department600 - Công nghệen_US
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2681.pdf
  Restricted Access
2.2 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.