Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/4283
Title: Hướng Dẫn Bảo Quản, Chế Biến Thực Phẩm Nhờ Vi Sinh Vật
Authors: Chu, Thị Thơm
Keywords: Hướng Dẫn Bảo Quản Thực Phẩm; Hướng Dẫn Chế Biến Thực Phẩm; Vi Sinh Vật
Issue Date: 2006
Publisher: Lao Động
Abstract: Đặc tính sinh học và môi trường của vi sinh vật. Môi trường phát triển cảu vi sinh vật. Quy trinh chế biến bảo quản thực phẩm.
URI: https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/4283
Appears in Collections:600 - Công nghệ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
49749.pdf
  Restricted Access
3.98 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.