Please use this identifier to cite or link to this item:
https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/3515
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nhiều Tác Giả | en_US |
dc.date.accessioned | 2013-01-15T11:02:27Z | |
dc.date.available | 2013-01-15T11:02:27Z | |
dc.date.issued | 2005 | en_US |
dc.identifier.other | 28992 | en_US |
dc.identifier.uri | https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/3515 | - |
dc.description.abstract | Quy trình chế biến các món ăn đặc sắc: món gỏi, món quay, món nướng, món luộc, món xào. | en_US |
dc.format.extent | 141 tr. | en_US |
dc.format.mimetype | application/pdf | - |
dc.language.iso | vi | en_US |
dc.publisher | Phụ Nữ | en_US |
dc.subject | Kỹ thuật nấu ăn; Cẩm nang nấu ăn; Hướng dẫn nấu ăn | en_US |
dc.title | 65 Món Ăn Đặc Sắc Tham Dự Hội Thi Nấu Ăn Hương Vị Quê Nhà | en_US |
dc.type | Book | en_US |
dc.size | 66MB | en_US |
dc.department | 600 - Công nghệ | en_US |
Appears in Collections: | 600 - Công nghệ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
28992.pdf Restricted Access | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.