Please use this identifier to cite or link to this item:
https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/33882
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Đinh, Thị Mỹ Linh | en_US |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Trang | en_US |
dc.date.accessioned | 2020-10-19T09:32:41Z | - |
dc.date.available | 2020-10-19T09:32:41Z | - |
dc.date.issued | 2020 | en_US |
dc.identifier.other | HPU2164713 | en_US |
dc.identifier.uri | https://lib.hpu.edu.vn/handle/123456789/33882 | - |
dc.description.abstract | お節―日本の伝統的な料理に関する研究 | en_US |
dc.format.extent | 56 p. | en_US |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | en | en_US |
dc.publisher | Đại học Quản lý và Công nghệ Hải Phòng | en_US |
dc.subject | Ngoại ngữ | en_US |
dc.subject | Tiếng Nhật | en_US |
dc.title | お節―日本の伝統的な料理に関する研究 | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.size | 2,62 MB | en_US |
dc.department | Khoa Ngoại ngữ | en_US |
dc.description.degree | Khóa luận | en_US |
Appears in Collections: | Khóa luận tốt nghiệp NN |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pham-Thi-Trang-NA2001N.pdf | 2.69 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.